Η ζήτηση για το γερμανικό hatchback κινείται σε υψηλά επίπεδα, καθώς μόλις έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα του οι παραγγελίες μόνο στην Ευρώπη ξεπέρασαν τις 250.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταναλωτές έχουν γοητευτεί από το σύγχρονο design, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τους αποδοτικούς κινητήρες του νέου Astra, με τους ανθρώπους της Opel να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Οι παραγγελίες αφορούν στην πεντάθυρη εκδοχή και το Sports Tourer.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, «υποσχεθήκαμε μία μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των συμπαγών – και κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Με πλείστες καινοτομίες, σπάνιες μέχρι πρότινος σε αυτήν την κατηγορία, η νεότερη γενιά των Astra και Astra Sports Tourer γίνεται και πάλι bestseller».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο διακρίνεται για την εξαιρετική συνδεσιμότητα με προηγμένη ενσωμάτωση smartphone, την υποστήριξη Opel OnStar και το ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά κινητές συσκευές (ανάλογα με την αγορά). Επίσης, φέρει το προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού matrix IntelliLux LED, την εμπρός κάμερα Opel Eye και, φυσικά, τα Traffic Sign Assist (σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης), Lane Keep Assist (σύστημα διατήρησης λωρίδας), Forward Collision Alert (σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης) και Autonomous Emergency Braking (αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης).

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Astra


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης