Πιο ισχυρή και γρήγορη είναι η ανανεωμένη 911 GT3 RS, η οποία αναμένεται να κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «καυτό» sportcar έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία, προσφέροντας στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης. H Porsche έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες, αναφέροντας ότι ο εξακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 4.0 λίτρων αποδίδει πλέον 520 ίππους στις  8.250 σ.α.λ. και 460 Nm ροπής.

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK επτά σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 312 χλμ./ώρα. Οι μηχανικοί της διάσημης φίρμας από τη Στουτγάρδη, έδωσαν έμφαση στην αεροδυναμική, τοποθετώντας νέους προφυλακτήρες και αεραγωγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανασχεδιασμένη είναι η μεγάλη σταθερή πτέρυγα, με το αυτοκίνητο να φορά ελαστικά διαστάσεων 265/35 εμπρός και 325/30 πίσω, με ζάντες ελαφρού κράματος 20 και 21 ιντσών, αντίστοιχα. Αλλαγές έγιναν στο σύστημα τετραδιεύθυνσης, με το έξτρα πακέτο Clubsport να περιλαμβάνει roll cage από αλουμίνιο, σύστημα πυρόσβεσης, ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και carbon καθίσματα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης