Η προσχώρηση στο Group PSA, η αλλαγή του πλάνου και το στρατηγικό σχέδιο PACE, έφεραν έναν νέο άνεμο στα πανιά της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2018 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Opel, θέτοντας τις βάσεις για βιώσιμη επιτυχία. Σε ελάχιστο χρόνο από την ένταξή της στον γαλλικό όμιλο, η φίρμα έγινε οικονομικά αποδοτική, ηλεκτρική και παγκόσμια.

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά την άνοιξη με το λανσάρισμα του Corsa GSi. Ένα hot supermini που διακρίνεται για τις επιδόσεις και συμμορφώνεται πλήρως με το αυστηρότερο πρότυπο Euro 6d-TEMP. Συνεχίστηκε με το πολυτάλαντο Combo, το οποίο προσφέρεται ως επιβατικό και επαγγελματικό, με δύο μεταξόνια, μέχρι επτά θέσεις και συστήματα υποστήριξης οδηγού που, μέχρι σήμερα, εμφανίζονταν μόνο σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφέτος, γιορτάστηκε και η επέτειος των 50 χρόνων από την εμφάνιση του εμβληματικού GT, ενώ είδαμε τα πρωτότυπα GT X Experimental, Compass και Vizor, που συμβολίζουν την τάση για την επόμενη μέρα, ενσαρκώνουν τις αξίες της Opel και παραμένουν πιστά στο μότο «το μέλλον ανήκει σε όλους».

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα επόμενα δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τις αρχές του 2019 έως το τέλος του 2020 θα παρουσιάσει οκτώ νέα και ανανεωμένα μοντέλα. Μεταξύ αυτών είναι το καινούργιο Corsa και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοσή του, ο διάδοχος του Mokka X και Grandland X Plug-in hybrid.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης