Τον Απρίλιο του 2013, μια Lamborghini Miura SV τυλίχθηκε στις φλόγες στο κέντρο του Λονδίνου, με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σημαντικές υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο αξίας 1.136.000 ευρώ, ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Jon Hunt, ο οποίος έχει στην κατοχή του ορισμένα από τα πιο σπάνια και ακριβά μοντέλα στον κόσμο. Ο Βρετανός, υπέβαλε μήνυση στη διάσημη αντιπροσωπεία H.R. Owen, κατηγορώντας τη για κακή συντήρηση.

Η Miura SV μόλις είχε βγει από το συνεργείο της αντιπροσωπείας, έπειτα από το service. Την οδηγούσε ο γιος του κυρίου Hunt και συνοδευόταν από έναν υπάλληλο της H.R. Owen. Δεν είχαν κάνει πάνω από 2 χιλιόμετρα, όταν είδαν καπνούς να βγαίνουν από το χώρο του κινητήρα. Αμέσως, έκαναν αναστροφή με προορισμό και πάλι το συνεργείο. Μόνο που δεν πρόλαβαν να φτάσουν, καθώς στο δρόμο της επιστροφής, οι φλόγες τύλιξαν το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες αυτές οι Ferrari είναι δικές του

Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, με τον Jon Hunt να υποβάλλει μήνυση στην αντιπροσωπεία. Το θέμα έχει φτάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, με το δικηγόρο του κυρίου Hunt να ισχυρίζεται ότι οι μηχανικοί εγκατέστησαν λάθος μπουζί  και δεν πρόσεξαν ότι υπήρχε πρόβλημα με το καύσιμο. 

Ο Βρετανός ζητά να αποζημιωθεί πλήρως καθώς η καταστροφή του αυτοκινήτου είναι ολοσχερής. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι πως ο Jon Hunt συνεχίζει να πηγαίνει εκεί για service τα υπόλοιπα μοντέλα που διαθέτει.

Δείτε την Lamborghini Miura να καίγεται στο Λονδίνο

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης