Τις βάσεις για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος θέτει η γερμανική εταιρεία, εγκαινιάζοντας ένα καινούργιο κέντρο ταχείας διαμόρφωσης νέων προϊόντων, όπου θα παράγονται μοντέλα σχεδίασης και πρωτότυπα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα  μηχανήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στο σχεδιαστικό τμήμα να υλοποιεί τις δημιουργικές ιδέες ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τα εγκαίνια έγιναν πριν λίγες μέρες, παρουσία του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, του Αντιπροέδρου Σχεδίασης Mark Adams και του Διευθυντή Εργασιών Σχεδίασης Richard Bolz.

Όπως τόνισε ο κύριος Neumann, πρόκειται για ένα κέντρο με high-tech τεχνολογίες, το οποίο ανεβάζει επίπεδο την Opel. Μέσω αυτού, τα πρωτότυπα μοντέλα μπορούν να παράγονται σε διάφορες κλίμακες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την πλήρη ανάδειξη των αναλογιών και των σχεδιαστικών στοιχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ψηφιοποιημένο, πενταξονικό μηχάνημα επεξεργάζεται 60 μέτρα το λεπτό και μπορεί να δημιουργεί τα πιο περίπλοκα σχήματα με άριστη ποιότητα και κορυφαία ακρίβεια. Επίσης, τα μηχανήματα επεξεργάζονται διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο, plexiglas και πλαστικό με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης