Η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου είναι έτοιμη να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις αγορές, με τους ανθρώπους της Subaru να πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές.

Το καινούργιο Impreza, το οποίο έκανε παγκόσμια στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον περασμένο Μάρτιο, θα διατίθεται ως πεντάθυρο hatchback και ως τετράθυρο sedan. Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία και διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ιάπωνες έχουν τοποθετήσει από τη βασική έκδοση τον αερόσακο πεζών, καθώς και την αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος Eyesight. Ο αερόσακος εκτείνεται κατά πλάτος του καπό και καλύπτει όλη την επιφάνεια, απορροφώντας τις πιέσεις σε περίπτωση πρόσκρουσης και προστατεύοντας όσο το δυνατόν καλύτερα το κεφάλι και το πάνω μέρος του ανθρώπινου σώματος.

Το Eyesight 3.0 από την άλλη έχει αναβαθμιστεί πλήρως, σκανάροντας περιμετρικά όλο το χώρο γύρω από το αυτοκίνητο και ανιχνεύοντας με ακρίβεια οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, πεζούς, ακόμη και τις διαχωριστικές λωρίδες του δρόμου.

Διαβάστε επίσης: Το Subaru Impreza επιστρέφει δυναμικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης