Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη φημισμένη αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα, η Audi παρέδωσε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο τα νέα τους αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ επέλεξαν το επιβλητικό Q8 και το προηγμένο τεχνολογικά και αμιγώς ηλεκτροκίνητο E-Tron. Η τελετή παράδοσης έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Ένφιλν.

Μάλιστα, η Audi δημιούργησε ένα απολαυστικό video με πρωταγωνιστές τους Dele, Christian Eriksen, Davinson Sanchez και Lucas Moura. Οι τέσσερις παίκτες παρατηρούν το μεγάλο SUV, όταν στο πλατό εισβάλλει ένας πετεινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πετεινός είναι το έμβλημα της ομάδας, παρότι η Τότεναμ είναι γνωστή ως τα «Σπιρούνια». Η έναρξη της χορηγίας της Audi συμπίπτει χρονικά με τα εγκαίνια του εντυπωσιακού γηπέδου. Στο αξίας 1 δισεκατομμυρίου λιρών «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», το σήμα της γερμανικής μάρκας θα προβάλλεται ψηφιακά σε όλες τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου του LED διαφημιστικού συστήματος και του εσωτερικού τηλεοπτικού δικτύου καθώς και στα κανάλια ψηφιακών μέσων του club.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης