Το κορυφαίο pick-up της αμερικανικής «μπλε οβάλ» φίρμας, με την επιβλητική εμφάνιση και τις εξαιρετικές εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες, βρέθηκε στη διάσημη λίμνη του Μίσιγκαν, δίνοντάς μας μια γεύση από τις off road αρετές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του F-150 Raptor βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραγωγή, με τους ανθρώπους της Ford να το χαρακτηρίζουν ως το «σκληρότερο, ικανότερο και πιο έξυπνο στην ιστορία». Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών, με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους.

Το «θηριώδες» όχημα με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τη μάτσο εμφάνιση, θα τροφοδοτείται από ένα V6 3.5 Ecoboost κινητήρα απόδοσης 416 ίππων και ένα πανίσχυρο V8 μοτέρ, με την κίνηση να περνά και στους τέσσερις μέσω ενός καινούργιου αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακή είναι και η καμπίνα, με την ποιότητα κατασκευής να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και την αισθητική να θυμίζει πολυτελές SUV. Ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων μια οθόνη 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και μια μικρότερη στον πίνακα οργάνων.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης