Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς SUV, ένα προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο υψηλής απόδοσης, παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης του Λος Άντζελες, η ιαπωνική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το επαναφορτιζόμενο υβριδικό RAV4 Plug-in Hybrid, ένα όχημα που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και συγχρόνως περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου. Τροφοδοτείται από τον γνωστό τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 306 ίππους, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 6,2 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο RAV4 είναι το ισχυρότερο και πιο γρήγορο που έχει παραχθεί ποτέ. Φέρει σύστημα τετρακίνησης AWD-i, με την μπαταρία να προσφέρει αυτονομία αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια για 60 χιλιόμετρα και τις εκπομπές ρύπων να είναι μόλις στα 30 γρ./χλμ.

Οι πωλήσεις του RAV4 Plug-in Hybrid αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2020.  Όσο για τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει από ζάντες 18 ιντσών, έως ψηφιακές οθόνες, head-up display, ηχοσύστημα της JBL, πανοραμική ηλιοροφή και το πακέτο υποβοήθησης του οδηγού  «Toyota Safety Sense».

Δείτε όλες τις εκδόσεις του RAV4

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης