Άλλη μία καταγγελία που αφορά οδηγούς λεωφορείων, αυτή τη φορά αστικών, έστειλε στο zougla.gr ο αναγνώστης Βαγγέλης Π. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς έγραψε:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξαφνικά έγινε πολύ θόρυβος για τον οδηγό του ΚΤΕΛ Αργολίδος γιατί μιλούσε στο κινητό του. Δεν γνωρίζετε πως όλοι οι οδηγοί των Αστικών Μέσων Μεταφοράς έχουν κινητά με τα οποία μιλούν ασταμάτητα και αναγκάζονται να οδηγούν με το ένα χέρι ακόμη και στα σπαστά λεωφορεία.

Είμαι βέβαιος ότι τα τηλέφωνα τους τα έχει δώσει η υπηρεσία τους η οποία και τα πληρώνει. Αυτός είναι ο λόγος που μιλούν ασταμάτητα αρκετές φορές στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και μάλιστα μέσα στην πόλη πράγμα που προκαλεί  τον θαυμασμό μου για το πώς τα καταφέρνουν με τόση κίνηση στους δρόμους και βέβαια από την συνακρόαση μόνο υπηρεσιακές δεν είναι οι συνομιλίες. Ένα ρεπορτάζ θα σας πείσει και θα εκπλαγείτε για το μέγεθος της ανευθυνότητά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων τα περιμένουμε στο e mail: automoto@zougla.gr


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης