Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ανάμεσα στα δεκάδες καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει και να ανατρέπει τα όσα ξέραμε για τα Pick-up, ξεχωρίζει η αλεξίσφαιρη φύση του. Το Cybertruck είναι φτιαγμένο από ένα υλικό το οποίο είναι δημιούργημα της Tesla με κύριο συστατικό τον ανοξείδωτο χάλυβα, κάνοντας το αμάξωμα αλεξίσφαιρο στα περισσότερα mainstream όπλα. (τα τζάμια δεν είναι αλεξίσφαιρα, αντέχουν όμως μέχρι και ρίψεις πέτρας από κοντινή απόσταση).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο

Οι σφαίρες που έπληξαν το φορτηγό Cybertruck εκτοξεύθηκαν από ένα πολυβόλο Tommy Gun διαμετρήματος .45, ένα πιστόλι Glock των 9 χιλιοστών και ένα πολυβόλο MP5-SD των 9 χιλιοστών. Καμία από τις σφαίρες δεν πέρασε στο εσωτερικό.


Σύμφωνα με την Εταιρεία Μηχανικών Αυτοκινήτου (SAE), τα τυπικά χαλύβδινα πάνελ πόρτας έχουν πάχος 0,7-1 χιλιοστά, ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι του Cybertruck έχει πάχος 3 χιλιοστά, κάνοντας το φρούριο. Βέβαια, είμαστε σίγουροι πως με δυνατότερα όπλα και μεγαλύτερες σφαίρες η καμπίνα δεν θα παραμείνει εντελώς άθικτη, όμως και πάλι είναι εντυπωσιακό ότι ένα “απλό” αγροτικό θα είναι και αλεξίσφαιρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης