Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα η σημερινή μέρα, 1η Απριλίου θα σας κάνει να αμφισβητείτε κάθε είδηση που φαίνεται… αλλόκοτη και είναι απόλυτα λογικό. Παραδόξως όμως το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι ψεύτικο, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες μετά το ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλάνα είναι από το Κουβέιτ όπου ο οδηγός ενός Toyota Fj Cruiser, στην προσπάθειά του να δαμάσει την παραλία και τα κύματα, κατάφερε να εκτιναχτεί από τη θέση του και να κάνει μία απίστευτη βουτιά στη θάλασσα.

Μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Διαφορετικά, δεν θα είχε πεταχτεί έξω από το SUV, ενώ το FJ Cruiser αναποδογύριζε. Ευτύχημα είναι πως δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς το αποτέλεσμα ήταν μόνο ένας σπασμένος αστράγαλος, για αυτό και δείχνει να κουτσαίνει. Μικρό τίμημα για τόσο απερίσκεπτη συμπεριφορά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τί προσπαθούσε να πετύχει;

Ίσως ήθελε να επιδείξει τις “ικανότητές” του μπροστά στους φίλους του. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε μια κάμερα που να στρέφεται απευθείας στο FJ Cruiser, εκτός αν κάποιος άγνωστος παρατηρούσε το SUV της Toyota να πλησιάζει επικίνδυνα στο νερό και μάντεψε ότι ερχόταν η καταστροφή.

Το όχημα τελικά παρασύρθηκε στη θάλασσα πριν το περισυλλέξει η πυροσβεστική, ενώ τοπικές αναφορές υποστηρίζουν ότι οι Αρχές κατέσχεσαν το κατεστραμμένο SUV.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης