Τα θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του Michael Schumacher και το γεγονός ότι βγήκε από το κώμα, έφερε χαμόγελα σε όλους τους φίλους και θαυμαστές του γερμανού οδηγού, συμπεριλαμβανομένων και των πιλότων της F1.

Πρώτος, εξέφρασε τη χαρά του ο Fernando Alonso, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook και το twitter. «Καλή αρχή στην εβδομάδα με τα νέα για τον Michael. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πράγματα πάνε σε καλή κατεύθυνση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sebastian Vettel έκανε λόγο για σπουδαία νέα, χαρακτηρίζοντας Kaiser τον Schumacher, ενώ ο Jenson Button δήλωσε, «Είναι ωραίο που ακούω θετικά νέα για την κατάσταση του Michael». O Rosberg σχολίασε από την πλευρά του, «Πραγματικά ένα ωραίο μήνυμα. Ο Michael έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την ανάκαμψη. Πάλεψέ το».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Raikkonen έγραψε στο twitter, «Καλή αρχή για την εβδομάδα. Συνέχισε να παλεύεις Michael», ενώ ο Hamilton είπε, «Η σκέψη μου είναι πάντα στον Michael και προσεύχομαι να γίνει καλά. Είναι θετικό ότι υπάρχει πρόοδος. Τα τελευταία νέα είναι ενθαρρυντικά και ελπίζω απλώς να είναι μόνο το πρώτο βήμα».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης