Μάχες με... Lamborghini, Ferrari, Ford στην ανάβαση Διονύσου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 21:01
Μάχες με... Lamborghini, Ferrari, Ford στην ανάβαση Διονύσου

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων, ένας θεσμός που Εντός Αττικής ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.... συγκεντρώνει κορυφαίες συμμετοχές αλλά και πάρα πολύ κόσμο όπου και αν διεξάγεται.

Σε λίγες ημέρες η Πεντέλη (στο κομμάτι πάνω από τη Νέα Μάκρη) θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα που θα συμμετάσχουν 94 οδηγοί και ο οποίος προσμετρά στο ενιαίο πρωτάθλημα που διεξάγεται με Skoda Fabia αλλά και στο πρωτάθλημα ιστορικών αυτοκινήτων.

Ο πρωταθλητής στην κατηγορία Formula Saloon Μάριος Ηλιόπουλος ετοιμάζεται για νέα ρεκόρ...

 

Στις 10:00π.μ. ο αγώνας της Κυριακής

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι ελεύθερες δοκιμές (μετά τις 11:00) ενώ την Κυριακή οι οδηγοί θα ανέβουν την ειδική διαδρομή δύο φορές και από το σύνολό θα αναδειχθούν οι νικητές σε κατηγορίες και κλάσεις. Εξαίρεση αποτελεί ο θεσμός του Ενιαίου που προσμετρά ως διπλός αγώνας.

Μετά τον αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα και στο πρωτάθλημα αναβάσεων θα δούμε... Lamborghini

 

Πολύ δυνατές συμμετοχές

Από πλευράς συμμετοχών οι μεγάλες κατηγορίες είναι σίγουρο πως θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο Οι φίλαθλοι θα δούνε από κοντά από Lamborghini μέχρι Ferrari...ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Ο Μάριος Ηλιόπουλος με το εκρηκτικό Ford Focus θα τρέξει με σκοπό να κοντράρει τα... χρονόμετρα ενώ πολύ ενδιαφέρον θα υπάρξει ανάμεσα στους "Samino" και Παναγιώτη Ηλιόπουλο που θα εμφανιστούν με Lamborghini Huracan και Ferrari 458 αντίστοιχα.

Ο Παναγιώτης Σολδάτος με το Ford Fiesta αλλά και ο Κώστας Ζηγογιάννης με Audi A3 θα προσφέρουν πολύ θέαμα με τα δυνατά περάσματα τους ενώ η επιστροφή του αγαπημένου της κερκίδας Μιχάλη Ευθυμίου που θα τρέξει με Ford Escort RS Cosworth θα συζητηθεί...

Με Ferrari 458 θα τρέξει στην ανάβαση Διονύσου ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

 

Συμμετοχές ανά κατηγορία

Συνολικά θα τρέξουν 19 οδηγοί στην κατηγορία Ν, 12 στην κατηγορία Α, 11 στην κατηγορία Ε και άλλοι 12 στην Formula Saloon. Για το ενιαίο πρωτάθλημα συμμετέχουν 14 οδηγοί ενώ στο τέλος κάθε σκέλους 26 οδηγοί θα κοντράρονται στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων.


Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

 

O Μιχάλης Ευθυμίου επιστρέφει...

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019, 21:01