Την ευκαιρία σε νέους οδηγούς που διψούν για διακρίσεις πρέπει να δώσει η Ferrari, σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της F1, David Coulthard.

O 44χρονος Σκοτσέζος θεωρεί πως ο Kimi Raikkonen δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, οπότε είναι καλύτερο να αντικατασταθεί από κάποιον νεότερο, όπως ο Valtteri Bottas ή ο Nico HulKenberg.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για αλλαγή. Δεν είμαι εναντίον του Kimi, κάθε άλλο, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν αποδίδει όπως παλαιότερα. Έχω βρεθεί στη θέση του και παρότι γνωρίζω πως ποτέ δεν ήμουν ο καλύτερος οδηγός, ξέρω πότε έρχεται η στιγμή που σταματάς να βελτιώνεσαι, που το χάνεις. Όταν ήταν με τον Fernando, έμενε πίσω. Τώρα ήρθε ο Vettel και πάλι το ίδιο», τόνισε ο πρώην team-mate του στη McLaren (2002-2004) και συνέχισε λέγοντας.

«Αν ήμουν στη διοίκηση της Ferrari θα αναζητούσα ήδη τον αντικαταστάτη. Μάλλον είναι προτιμότερος ένας Bottas ή ένας Hulkenberg. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο αλλά όλοι έχουν μια τιμή. Ο Nico αξίζει μια ευκαιρία σε κορυφαίο μονοθέσιο και όπως απέδειξε στο Le Mans είναι επιτυχημένος οδηγός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης