Την περασμένη εβδομάδα, ο Βρετανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», λόγω κάποιων δηλώσεων που φέρεται να έκανε για τον Michael Schumacher.

Οι αντιδράσεις των φίλων του μηχανοκινήτου αθλητισμού και ειδικά των οπαδών του Schumi, ο οποίος εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή, έπειτα από το ατύχημα που είχε στις Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013, ήταν πολλές και έντονες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lewis Hamilton, αν και άργησε, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το Grand Prix του Μονακό, το 2012, όπου βρίσκεται δίπλα στον Schumacher. «Προς όλους του οπαδούς του Michael Schumacher, θέλω να γνωρίζετε πόσο μεγάλος fan και θαυμαστής του είμαι. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον από τις πρώτες μέρες έως τον έβδομο τίτλο του. Ήταν και είναι ο κορυφαίος της εποχής μας και είμαι περήφανος και ευγνώμων που τον γνώρισα και ξόδεψα έστω και λίγο χρόνο μαζί του. Ήταν πάντα ευγενικός μαζί μου. Μια μέρα, στον τελευταίο του αγώνα, βρήκα το κουράγιο και τον ρώτησα αν θα μου έκανε την τιμή να ανταλλάξουμε κράνη, κάτι που έκανε ευγενικά.

Σας παρακαλώ, μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε. Ποτέ δεν θα έδειχνα ασέβεια σε αυτόν και την οικογένειά του. Συνεχίζω να εύχομαι να αναρρώσει. Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους. Lewis», έγραψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1.

Διαβάστε επίσης: Σάλος από τις δηλώσεις Hamilton για τον Schumacher

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης