Έπειτα από μακρά περίοδο απόλυτης κυριαρχίας στην F1, η Mercedes AMG Petronas βρήκε επιτέλους έναν οδηγό και μια ομάδα που μπορεί να την απειλήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική ομάδα έχει θορυβηθεί από την απόδοση του Sebastian Vettel και την ταχύτητα του μονοθεσίου της Ferrari, όπως παραδέχθηκε ο Niki Lauda. Ο 65χρονος Αυστριακός που εκτελεί χρέη μη εκτελεστικού προέδρου στη Mercedes, εκθείασε τον Γερμανό οδηγό και την ιταλική ομάδα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Στη Σιγκαπούρη έκανε ένα συναρπαστικό αγώνα, αποδεικνύοντας ότι είναι μεγάλος οδηγός. Ο Vettel διαθέτει δύο χαρίσματα, δηλαδή ταχύτητα και μυαλό. Είμαι βέβαιος πως έχουμε το ισχυρότερο μονοθέσιο, όμως οι επιδόσεις του Vettel είναι τέτοιες που δεν μπορούμε να τον αφήσουμε από τα μάτια μας. Γνωρίζουμε ότι η Ferrari επέστρεψε με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ήττα της περασμένης Κυριακής μας ταρακούνησε. Στη Σιγκαπούρη είδαμε τη δυνατότερη Ferrari των τελευταίων ετών και μάλιστα τη στιγμή που εμείς υστερήσαμε. Σκέφτομαι θετικά και θεωρώ πως έχουμε το προβάδισμα στο GP της Suzuka. Αν όμως και αυτός ο αγώνας εξελιχθεί άσχημα για εμάς η Ferrari και ο Vettel θα μας επιτεθούν για τα καλά», τόνισε ο Lauda.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης