Η ελληνική Seajets δίνει το παρών στο ράλι Μόντε Κάρλο - Μαζί και ο Νίκος Παυλίδης από την Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 19:03
Η ελληνική Seajets δίνει το παρών στο ράλι Μόντε Κάρλο - Μαζί και ο Νίκος Παυλίδης από την Θεσσαλονίκη

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       


Με τον αγώνα στο Μονακό ξεκινά φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC).

Ο κορυφαίος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε ήδη και μετά από 14 στάσεις θα ολοκληρωθεί στην Αυστραλία στα μέσα Νοεμβρίου.  

H Seajets δίνει το παρών και στο πρώτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι στηρίζοντας το ιταλικό πλήρωμα Mauro Miele - Luca Beltrame που τρέχουν με DS3 WRCΠαγκόσμια η ελληνική Seajets

Στον αγώνα των 16 ειδικών διαδρομών και των 323,83 αγωνιστικών χιλιομέτρων συμμετέχουν και οι Δυναμικό παρών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δίνει εντός και εκτός συνόρων η Seajets... Mauro Miele και Luca Beltrame, ένα πλήρωμα από την Ιταλία που έχει την στήριξη της ελληνικής Seajets.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων στον κόσμο βρίσκεται πάντα δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είτε εντός είτε εκτός συνόρων και φέτος με το που ξεκίνησε η χρονιά δίνει το παρών στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον πλανήτη.

Το ιταλικό πλήρωμα συμμετέχει με ένα DS3 WRC και το νούμερο 20.

Ο Νίκος Παυλίδης από την Θεσσαλονίκη μαζί με τον Ιρλανδό Allan Harryman συμμετέχουν στο ράλι Μόντε Κάρλο με ένα Peugeot 208

Ο Έλληνας οδηγός

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ράλι Μόντε Κάρλο συμμετέχει και ο Έλληνας Νίκος Παυλίδης. Ο συμπατριώτης μας τρέχει με ένα Peugeot 208 έχοντας στο κάθισμα του συνοδηγού τον Allan Harryman.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, 19:03