Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2016 έφυγε, το 2017 ήρθε και τέτοιες ημέρες που είναι, όλοι σκέφτονται αισιόδοξα. Λογικό θα πείτε
Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να γκαζώνουμε με πάθος…καθώς δεν έμεινε και κάτι… καλό για να πιστεύουμε στο χειρότερο.

Το σίγουρο είναι πως δεν χάνουμε το κέφι μας και συνεχίζουμε δυναμικά.

 Άλλωστε το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα δεν είναι μόνο είδη πρώτης ανάγκης αλλά και οχήματα που μας κάνουν να περνάμε καλά και να ξεχνάμε την δύσκολη καθημερινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτά που θα δούμε στο μέλλον θα θυμίζουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Το θέμα είναι πως όλο αυτό το σκηνικό θα το ζούμε!

Αγάπη για… ρόδες!
Όπως έχετε διαπιστώσει στο zougla.gr έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για τον κλάδο των… τροχών και αυτό Πάμε γερά και με πάρα πολύ τρέλα…που μας ενδιαφέρει είναι η σωστή ενημέρωση, τα αποκλειστικά θέματα και γενικότερα τα ρεπορτάζ που θα άρεσαν και σε εμάς, ως αναγνώστες.

Τα νούμερα και η απήχηση που έχει η ενότητα AutoMoto είναι τεράστια και όπως αποδείχτηκε είχαν τρομακτική άνοδο το 2016 συγκριτικά με το 2015.

Άγιε Βασίλη εγώ ήθελα το αυτοκίνητο. Όχι τα... δώρα!!!

Η παρέα συνεχίζει
Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να… γκαζώνουμε, να σας ακούμε, να βλέπουμε την τάση των Μαζί γκαζώνουμε πιο δυνατά…αναγνωστών και όχι την… τάση των εταιρειών.

Όσοι θέλετε μπορείτε να στέλνετε ενημέρωση, παρατηρήσεις και σχόλια γιατί μην ξεχνάμε πως όλοι είμαστε μία παρέα με την ίδια τρέλα και καθημερινότητα. Όσοι έχετε στείλει και δεν έχετε δει… ανταπόκριση, απλά να μας συγχωρέσετε καθώς ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος. Κανένα θέμα πάντως δεν πάει χαμένο! Αργά ή γρήγορα θα το δείτε…

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και με... μηχανή. Υγεία να φέρει και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!

Θέλω, θέλω, θέλω!!!
Ο Έλληνας είναι γνωστό πως έχει αγάπη για τους 4 και 2 τροχούς, οπότε συνεχίζουμε με πολύ όρεξη και την ελπίδα να αλλάξει το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, να… πέσουν οι φόροι και να μπορέσουμε επιτέλους να κυκλοφορήσουμε τα αυτοκίνητά μας αλλά και  να αποκτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε και θέλουμε!

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα… έρχονται!

Άντε γεια... γατάκια και καλή χρονιά σε όλους!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης