Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο ποσοστό (98%) της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, ενώ απασχολούν το μεγαλύτερο ποσοστό του εργατικού δυναμικού του Ιδιωτικού τομέα.

Από την άλλη μεριά, οι επιστημονικές αρχές της διοίκησης και του marketing που έχουν προκύψει κυρίως από την μελέτη των μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων δεν μπορούν να εφαρμοσθούν αυτούσια στις ΜΜΕ και ειδικά στις Ελληνικές οι οποίες αντιμετωπίζουν διαφορετικής τάξης προβλήματα και έχουν τελείως διαφορετικές ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το βιβλίο περιέχει με συνοπτικό και παράλληλα επιστημονικό τρόπο τις αρχές και τα μυστικά του management, του marketing και των πωλήσεων ειδικά προσαρμοσμένα για τις Ελληνικές ΜΜΕ.

Είναι ένα σύντομο και πρακτικό εγχειρίδιο για κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία –ιδιοκτήτη επιχείρησης, αλλά ακόμη και για τον ελευθεροεπαγγελματία επιστήμονα και επιτηδευματία που παρέχει υπηρεσίες και αντιμετωπίζει κι αυτός το βασικό πρόβλημα όλων των ΜΜΕ που είναι η αύξηση του τζίρου και η προσέλκυση πελατείας.

Επίσης, το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πωλητές και στελέχη επιχειρήσεων όλων των κατηγοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα βρείτε θέματα που αφορούν στην τοποθέτηση στόχων και προγραμματισμού της επιχείρησης, θέματα οργάνωσης και διοίκησης, τεχνικές αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου (time management), τρόπους και μεθόδους ανάπτυξης των πωλήσεων και επίσης θέματα που αφορούν στην προσωπική ανάπτυξη (personal development) του ίδιου του επιχειρηματία και του σύγχρονου στελέχους.
______________________________________________
Γιώργος I. Προφέτης: «Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & τα μυστικά των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων»

ISBN 978-960-99164-0-0  –  σελ 125  –  τιμή 10,00 ευρώ  –  έκδοση 2010  –  Εκδόσεις Προφέτη (Διεύθυνση: Χριστοπούλου 12Θεσσαλονίκη 546 35 )

Τηλ. επικοινωνίας: 2310-281.404, 6940-745.875  –  E-mail: geneco@otenet.gr  –  Website: www.georgeprofetis.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης