Μαρία-Γκεράλντα Ζύκα Νίκιτς: Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της με τίτλο «Λίγο πριν φύγω»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 13:20
Μαρία-Γκεράλντα Ζύκα Νίκιτς: Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της με τίτλο «Λίγο πριν φύγω»

Ένα νέο μυθιστόρημα βγαλμένο από τη σύγχρονη κοινωνία κυκλοφόρησε από τις  εκδόσεις Υδροπλάνο. Ο λόγος για «Λίγο πριν φύγω» της Μαρίας Γεράλντα Ζύκα Νίκιτς

Μια νύχτα ενός Αυγούστου ξεκίνησαν όλα…

Η Ντάρια που μοιάζει να έχει τη ζωή που ονειρευόταν, ο Στέφανος που αγωνιά να λύσει τα δικά του δεσμά και ένα παραλίγο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται μια μυστηριώδης γιαγιά και ένας αδέσποτος σκύλος.

Και κάπως έτσι η ιστορία ξεκινά, θυσίες για την αγάπη, φιλίες που διατηρήθηκαν αναλλοίωτες στον χρόνο και εκείνο το “θα είμαι δίπλα σου για πάντα” ηχεί σε θορυβώδη βήματα μέσα στο βιβλίο.

Πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή σου άραγε από Αύγουστο σε Αύγουστο; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ

“Αβίαστη και ρέουσα γραφή, απλή και κατανοητή, αλληλουχίες γεγονότων, εναλλαγές σκηνικών, πολύχρωμες εικόνες, ζωντανοί διάλογοι, ποδοσφαιρικές συζητήσεις, ταξίδια, πρόσωπα που μπλέκονται οι ζωές τους, λέξεις που γεννούν συναισθήματα και όλα μαζί σε ένα απρόσμενο συνταίριασμα να δείχνουν πως η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα δίπλα μας και σε πολλές τυχαίες συναντήσεις.

Στις καρδιές ανθρώπων που ποτέ δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν την τελική έκβαση. Και ανάμεσά τους μηνύματα αγάπης και σεβασμού για όλα τα ζώα που είναι εδώ με μας και όχι για μας. Αγάπη, προδοσία, απογοήτευση, αγωνία, φόβος, θυμός, συγχώρεση, συμφιλίωση, σεβασμός, συμπόνια, δικαίωση, καινούρια ζωή. Σίγουρα ένα βιβλίο που θα αγαπήσετε από την πρώτη σελίδα”. (Κατερίνα Παπαποστόλου)...

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, 13:25