Η Άννα Μαρία Παπίρη εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor, σε περιοδικά όπως το Prevention και το Men’s Health, δίνει καθημερινά λύσεις και προτάσεις σε χιλιάδες αναγνώστες για θέματα ευζωίας, υγείας και σωστής εμφάνισης. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε τη δημιουργία του πρώτου της βιβλίου. Συγκέντρωσε δεκάδες σύγχρονες έρευνες, συνεργάστηκε με ειδικούς απ’ όλους τους χώρους και κατέθεσε τις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει από τη δημοσιογραφική της πορεία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Από την προσπάθειά της αυτή γεννήθηκε το βιβλίο «Η Επανάσταση της Νεότητας», ένας πλήρης οδηγός για όλη την οικογένεια, που προσεγγίζει ολιστικά την αντιγήρανση.
 
Το βιβλίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις, ώστε να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή και την εμφάνισή μας σαν ερασιτέχνες. Κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει νέος και ωραίος για πάντα. Είναι όντως πολύ εύκολο να το πετύχουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τις πραγματικές μας ανάγκες και να ανακαλύψουμε πώς θα φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό αντιγήρανσης, απαραίτητο σε όλους, που κάνει τον χρόνο από εχθρό, σύμμαχό μας. Περιέχει ένα ολιστικό πλάνο, με φροντίδες και θεραπείες που θα χαρίσουν ομορφιά, υγεία και μακροζωία. Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιλαμβάνει δίνονται από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Επανάσταση της Νεότητας προτείνει νέους κανόνες, που μας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι, με πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, μπορούμε να διατηρήσουμε άφθαρτη την εικόνα μας, να ελέγξουμε το βάρος μας, να εντάξουμε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή μας, να βάλουμε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά μας και να διασφαλίσουμε την ψυχική μας ισορροπία. Γιατί οι ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή είναι αποτέλεσμα μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά μας.

«Παγώστε το βιολογικό σας χρόνο! Δυνατοί, όμορφοι και υγιείς για μια ζωή!», προτρέπει η Άννα Μαρία Παπίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης