Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 64χρονης Βρετανίδας τουρίστριας Pauline Ann Pidcock, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Τετάρτη στην κοινότητα Ομόδους, ενώ άκαρπες απέβησαν οι έρευνες στην Επισκοπή, μετά την μαρτυρία πυροσβεστών ότι γυναίκα που έμοιαζε στην 64χρονη ζητούσε πληροφορίες για να μεταβεί στο Όμοδος.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, χθες το μεσημέρι, γυναίκα που μιλούσε αγγλικά, επισκέφθηκε τον Πυροσβεστικό σταθμό των Βάσεων Επισκοπής, κρατώντας ένα χάρτη και ζήτησε πληροφορίες για το πώς μπορούσε να μεταβεί στην κοινότητα Ομόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες που την εξυπηρέτησαν ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση της 64χρονης και είδαν τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές ότι πιθανόν να πρόκειται για το ίδιο άτομο, αναφέροντας μάλιστα πως η γυναίκα έδειχνε καταβεβλημένη.

Έρευνες στην περιοχή της Επισκοπής έγιναν από μέλη της αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και της Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί η γυναίκα, ενώ οι έρευνες στην περιοχή Ομόδου συνεχίζονται και σήμερα, με τη συμμετοχή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας, καθώς και χωριανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης