Το πλήρες πρόγραμμα της Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, η οποία την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΕΚ, με την άφιξή της, η κα Μέτσολα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στις 09:30 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11:00, η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου και μισή ώρα αργότερα οι δύο κυρίες θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Η κα Μέτσολα θα προσφωνήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 11:45, παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη.

Στις 12:20, θα έχει συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ και θα ακολουθήσει στη 13:15 γεύμα εργασίας που θα παραθέσει προς τιμήν της η Πρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Μέτσολα θα έχει στις 16:00 συνάντηση με το Δήμαρχο Αμμοχώστου και τους δημοτικούς συμβούλους της κατεχόμενης πόλης στη Δερύνεια, ενώ στις 18:00 μαζί με την κα Δημητρίου, θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνουν οργανισμοί νεολαίας και φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης