Παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Πορτογαλία στους «4» του Euro 2012 ο Ρικάρντο Κόστα πιστεύει ότι το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι το σύνολο.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Οπαλένιτσα, ο αμυντικός της Βαλένθια δήλωσε: «Αυτή η ομάδα είναι σύνολο. Ο Κριστιάνο είναι το έμβλημά μας, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά δεν εξαρτόμαστε αποκλειστικά από αυτόν. Στηριζόμαστε στους 23, στον προπονητή μας Πάουλο Μπέντο και στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ρονάλντο είπε: «Είναι πλήρης παίκτης και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Μερικές φορές είναι ανώφελο να ψάχνεις επίθετα για να περιγράψεις το ταλέντο του. Είναι ένας φοβερός παίκτης και σπουδαίος φίλος».

Η Πορτογαλία συνεχίζει την προετοιμασία της, περιμένοντας τον αντίπαλό της στον ημιτελικό της Τετάρτης, που θα είναι η Ισπανία ή η Γαλλία. «Για μένα είναι το ίδιο, όποιον από τους δύο κι αν αντιμετωπίσουμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι. Εχουμε παίξει με την Ισπανία και είναι πολύ δυνατή, ενώ η Γαλλία έχει κάνει ανανέωση. Δεν έχει σημασία, όμως, ο αντίπαλος, αλλά η δική μας νοοτροπία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης