Αυτές είναι οι νέες ταινίες που θα προβάλλονται στις αίθουσες από την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου…

Anonymous (2011)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφρασμένος Τίτλος: Ανώνυμος

Αγγλία Ελισαβετιανής περιόδου, μια εποχή όπου οι πολιτικές ίντριγκες, οι ερωτικές ατασθαλίες και οι κάθε είδους δολοπλοκίες αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας της Βασιλικής Αυλής. Όταν ο πολυγραφότατος συγγραφέας και διανοούμενος Έντουαρντ Ντε Βερ, κόμης της Οξφόρδης, χάνει την εύνοια της βασίλισσας Ελισάβετ εξαιτίας ενός ατυχούς περιστατικού, αποφασίζει να υποκινήσει εξέγερση εναντίον της. Όμως, στην προσπάθειά του να κινηθεί παρασκηνιακά, θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες κάποιου Γουίλιαμ Σαίξπηρ…

Breaking Dawn: Part 1 (2011)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφρασμένος Τίτλος: Χαραυγή: Μέρος 1

Γνωστό επίσης ως: The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1

Η Μπέλα κι ο Έντουαρντ είναι επιτέλους μαζί. Κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος σε ένα μικρό νησί έξω από τις ακτές της Βραζιλίας, η Μπέλα θα μείνει έγκυος με ένα κοριτσάκι που θα είναι μισό άνθρωπος και μισό βρικόλακας. Ένα παιδί που αποτελεί απειλή για τους λυκάνθρωπους.

3 (2010)

Μεταφρασμένος Τίτλος: Τρίο

Γνωστό επίσης ως: Drei – Three (2010)

Η Χάνα και ο Σιμόν είναι ζευγάρι για περίπου 20 χρόνια. Πρόκειται για δύο μοντέρνους ανθρώπους που ζουν στο Βερολίνο και είναι απόλυτα, ώριμοι, καλλιεργημένοι και προσγειωμένοι. Στην πορεία τους έχουν περάσει διάφορες καταστάσεις, συμβίωσης, αποβολής, φυγής κι επιστροφής, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως η σχέση τους τα έχει περάσει όλα και δεν έχει πολλά να προσβλέπει για το μέλλον. Μέχρι που και οι δύο, χωρίς να ξέρει ο ένας για τον άλλο, ερωτεύονται τον ίδιο άνδρα, τον Άνταμ.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης