Αν σου αρέσει να ξεπερνάς τα όριά σου, σε ιντριγκάρουν οι προκλήσεις και βαριέσαι το απλό τρέξιμο, τότε το Red Bull Σκαλάκια είναι ο ιδανικός αγώνας για εσένα. Μια μοναδική διαδρομή μέσα στη φύση, μαζί με τους καλύτερους αθλητές ορεινού τρεξίματος, συνθέτουν έναν απαιτητικό αγώνα, ο οποίος όμως προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση. 

Σε μια από τις πιο γνωστές και δύσκολες χωμάτινες «σκάλες» της Πάρνηθας -τα διάσημα πλέον σε όλους «Σκαλάκια»- οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν σε ένα μονοπάτι μήκους 1,8 χιλιομέτρων και 450 μέτρων υψομετρικής διαφοράς, μέσα σε ένα εκπληκτικό δάσος, με θέα την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος; Από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 28 Μαρτίου καλείσαι να τρέξεις στα Σκαλάκια, καταγράφοντας τον χρόνο σου από το ρολόι ή το κινητό σου, μέσω της εφαρμογής Strava, και να στείλεις τον χρόνο σου. Εναλλακτικά, μπορείς να συναντήσεις τους «χρονομέτρες» που θα βρίσκονται στη διαδρομή σε επιλεγμένες μέρες. Στη συνέχεια, στείλε το link με την επίδοσή σου στο redbull.com/skalakia και διεκδίκησε μια θέση στην 50άδα του Μεγάλου Τελικού στις 2 Απριλίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείς να συμμετέχεις όσες φορές θέλεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης