Το Deadly Premonition: The Director’s Cut κυκλοφόρησε φέτος αποκλειστικά για το PS3 και άφησε καλές εντυπώσεις. Θυμίζουμε ότι το πρώτο Deadly Premonition είχε κυκλοφορήσει μόνο στο Xbox 360 ενώ η συνέχειά του, το The Director’s Cut, αποτελούσε μέχρι και χθες αποκλειστικό παιχνίδι για το PlayStation 3. Απ’ ότι φαίνεται η Rising Star Games θέλει να κάνει το παιχνίδι διαθέσιμο και για τους PC gamers.

Η εκδότρια εταιρία δήλωσε ότι η έκδοση για PC θα έχει αναβαθμισμένα γραφικά, νέο περιεχόμενο, όπως ενδυμασίες και cutscenes που δεν έχουμε ξαναδεί, διαφορές στα controls, Steam Achievements και Trading Cards. Επίσης το Deadly Premonition: The Director’s Cut θα έχει ένα DLC το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, κάτι που θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Δείτε το βίντεο που εξηγεί τι παραπάνω θα περιέχει η έκδοση για PC.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη στιγμή το Deadly Premonition: The Director’s Cut βρίσκεται στο Greenlight του Steam και περιμένει για να δούμε εάν θα εγκριθεί τελικά. Για να ψηφίσετε αν θέλετε να μπει στο Steam κάντε κλικ εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Deadly Premonition: The Director’s Cut από το GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης