Κατά την εβδομάδα που μας πέρασε διεξήχθη άλλος ένας διαγωνισμός, αυτή τη φορά για 4 βιβλία Assassin’s Creed και 2 God of War.

Τα γεγονότα στην ΕΡΤ είχαν ως αποτέλεσμα τα ραδιόφωνα της χώρας να ανακοινώσουν απεργία για όλη την εβδομάδα, επομένως δεν ήμασταν κοντά σας On Air. Επειδή όμως τα 3 από τα 6 βιβλία έπρεπε να κληρωθούν στην εκπομπή Users, αναγκαστικά θα δώσουμε τα 3 πρώτα βιβλία σε όσους συμμετείχαν μέσω GameWorld. Τα υπόλοιπα 3 θα δωθούν κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Αν όμως οι απεργίες συνεχιστούν τότε θα έχουμε νέα παράταση του Β’ μέρους του διαγωνισμού. Την εβδομάδα που θα δούμε τα βιβλία θα την ανακοινώσουμε στη Facebook Page της εκπομπής Users. Η κλήρωση θα γίνει μέσω email στο usersgr@yahoo.gr (μόνο 19:00-19:30 την ώρα της εκπομπής). Όσα emails στείλατε στις δύο τελευταίες εκπομπές μετρούν κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθούν οι τυχεροί νικητές, οι οποίοι συγκέντρωσαν τουλάχιστον 30 πόντους εμπειρίας (xp) στο προφίλ τους και δήλωσαν συμμετοχή στα αντίστοιχα Facebook groups της Community του GameWorld.

– Assassin’s Creed 2 (Η Αναγέννηση): Νίκος Μιράς (NickBeast)
– Assassin’s Creed: Brotherhood (Η Αδελφότητα): Αποστόλης Ευσταθίου (Thunderbolt)
– God of War: Ο Θεός του Πολέμου: Αλέξανδρος Πέτρου (AlexKillah539)

Συγχαρητήρια στους νικητές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στο διαγωνισμό και τις εκδόσεις Διόπτρα για την διάθεση των δώρων.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στην εκπομπή Users καθημερινά 19:00-19:30 στον SentraFM 103.3 για να κερδίσετε την επόμενη τριάδα βιβλίων! Η κλήρωση θα γίνει με συμμετοχές μέσω email μόνο κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Περισσότερα δώρα στο GameWorld Handheld Event
Αν θέλετε να κερδίσετε δεκάδες δώρα όπως games για φορητές κονσόλες και t-shirts τότε ελάτε οπωσδήποτε στο GameWorld Handheld Event αυτή την Κυριακή 18:00-22:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης