Η …τρέλα που ονομάζεται Magic: The Gathering, το πιο δημοφιλές ίσως fantasy card game, μετά από τον χώρο των video games ετοιμάζεται να εισβάλει και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα δικαιώματα του διάσημου τίτλου αποκτήθηκαν από την 20th Century Fox, η οποία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα επικό κινηματογραφικό franchise στα πρότυπα των Harry Potter και Lord of the Rings, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σενάριο φαίνεται πως έχει αναλάβει ο Simon Kinberg, του οποίου δείγματα δουλειάς έχουμε δει στα Jumper, Mr and Mrs Smith αλλά και στο επερχόμενο X-Men: Days of Future Past. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά τον σκηνοθέτη ή του ηθοποιούς. Φυσικά το όλο project θα είναι υπό την επίβλεψη των διευθυντών της Hasbro (Brian Goldner και Stephen Davis) και της Wizards of the Coast (Greg Leeds).

Το ομώνυμο card game κυκλοφόρησε σχεδόν 20 χρόνια πριν, το 1993 συγκεκριμένα από την Wizards of the Coast, ενώ αποκτήθηκε από την Hasbro το 1999. Φυσικά μετράει και πολλές μεταφορές στον χώρο των video games, με τελευταία το Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2014, το review του οποίου μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης