Τα Spike Video Game Awards μετονομάστηκαν σε “The Game Awards” και θα είναι πιστά στο καθιερωμένο τους ετήσιο ραντεβού μέσα στο φετινό Δεκέμβριο.

Η αλλαγή ονόματος γίνεται για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς αρχικά ήταν γνωστά ως “Video Game Awards” για να μετονομαστούν σε “Spike VGX”. Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Geoff Keighley (παλαιότερα παραγωγός των τηλεοπτικών ταινιών Gears of War που προβλήθηκαν κυρίως στην Αμερική). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Spike TV δεν θα συνεχίσει τα βραβεία απ’ ότι φαίνεται. Ο ίδιος ο Keighley αποφάσισε να τα διοργανώσει μόνος του αυτή τη φορά, αναλαμβάνοντας με τους συνεργάτες του τα διαδικαστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το event θα λάβει χώρα στις 5 Δεκεμβρίου, στο Axis Theater του Las Vegas, επομένως υπολογίστε ότι γύρω στα μεσάνυκτα της συγκεκριμένης ημέρας θα μάθουμε τα αποτελέσματα. Τα The Game Awards θα έχουν live streaming μέσω πολλών υπηρεσιών, ακόμα και σε PSN, Xbox Live και Nintendo Network. Επίσης, θα λάβουν την πλήρη υποστήριξη των Sony, Microsoft και Nintendo, παρότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα προβάλει το Spike TV.

Ενδέχεται βέβαια το Spike TV να δει τις εξελίξεις και να ανακοινώσει κάτι δικό του, αλλά απ’ τη στιγμή που ο Keighley λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη των τριών “μεγάλων” της βιομηχανίας των κονσολών, ίσως το τηλεοπτικό δίκτυο να διστάσει.

Μπείτε στο επίσημο site των The Game Awards για να δείτε το timer πριν την έναρξη του event. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν διαθέσιμες υποψηφιότητες. Το μοντέλο ψηφοφορίας ήταν μέχρι πέρυσι συνδυασμός κριτικής επιτροπής (σε μεγαλύτερο ποσοστό) και κοινού, οπότε μένει να μάθουμε αν θα ακολουθηθεί και φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης