Ένα νέο τρέιλερ για το Watch Dogs εμφανίστηκε στο Youtube, διχάζοντας τους fans του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο παρουσιάζεται μια αποστολή όπου θα πρέπει να παρακολουθήσετε την Aisha Tyler, την γνωστή καναδή celebrity που παρουσιάζει κάθε χρόνο τις press conferences της Ubisoft στην έκθεση E3. Αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση, είναι ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα τα όσα είδαμε τους τελευταίους μήνες. Τα textures δείχνουν να είναι χαμηλής ανάλυσης και το animation είναι λες και ξεπήδησε από το… μακρινό 2005. Πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν αν αυτή θα είναι η εικόνα του Watch Dogs για τις κονσόλες αυτής της γενιάς (PS3 και Xbox 360), με τον διευθυντή του δημιουργικού τμήματος της Ubisoft Montreal, Jonathan Morin, να αναφέρει απλά ότι το βίντεο δεν προέρχεται από κάποια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε από τα λεγόμενά του, είναι ότι μάλλον πρόκειται για μια πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού για τις τωρινές κονσόλες και ότι η τελική έκδοση θα έχει σίγουρα καλύτερα γραφικά και animation. Το θέμα είναι ότι δε περίμενε κανείς να δει gameplay του παιχνιδιού με αυτή την εικόνα. Αρκετοί μάλιστα έκαναν χιουμοριστικά σχόλια λέγοντας ότι χαίρονται που η Ubisoft “θα κυκλοφορήσει το Watch Dogs στο…Nintendo 64 και το iPhone!”

Μπορείτε να συζητήσετε για το πολυαναμενόμενο Action-Adventure της Ubisoft στο αντίστοιχο topic στο forum. Επίσης, δείτε την παρουσίαση του Watch Dogs από την Ε3 2013 για να πάρετε μια γεύση από τα γραφικά του για τα PC και τις κονσόλες επόμενης γενιάς και μη ξεχάσετε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας Open world Action game.

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διάθεσης για PS4 και Xbox One.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης