Το Nintendo 3DS κυκλοφορεί στην χώρα μας στις 26 Μαρτίου και η ελληνική αντιπροσωπεία φρόντισε να μας ανοίξει την όρεξη έναν μήνα (και κάτι) νωρίτερα. Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου η συσκευή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε εκπροσώπους του τύπου, σε ένα ειδικό event που διοργάνωσε η Nortec Multimedia.

Στο κατάστημα του Public Συντάγματος οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο φορητό της Nintendo, να δοκιμάσουν τους νέους τίτλους, αλλά και να βιώσουν την εμπειρία του στερεοσκοπικού 3D χωρίς γυαλιά, εμπειρία που μόνο το Nintendo 3DS μπορεί να προσφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός των άλλων, μέσα από την παρουσίαση του κ.Καμπάκη, Marketing Director της Nortec Multimedia, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε από πρώτο χέρι για την πορεία της Nintendo στην Ελλάδα, αλλά και για το που αποσκοπεί η εταιρεία στην χώρα μας μέσα από το λανσάρισμα του Nintendo 3DS.

Εάν θέλετε και εσείς να πάρετε μια γεύση από το Nintendo 3DS σε ελληνικό έδαφος δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε την κάλυψη της στήλης μας στο παρακάτω video:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Φυσικά μέσα από την εκπομπή μας κάθε Σάββατο και Κυριακή 13:00-15:00 στο Zougla Radio, θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε από πρώτο χέρι όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο, αλλά και να βλέπετε ό,τι αφορά το νέο φορητό.

 

Δημήτρης Μαυρογιάννης

games@zougla.gr  

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης