Σε προμήθειες που βελτιώνουν την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών στα σκάφη που ελλιμενίζονται στη Νέα Μηχανιώνα και τους Νέους Επιβάτες προχωρεί άμεσα η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, με εισήγηση της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσθηκε «η διενέργεια προμήθειας κιβωτίων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας και νερού με ηλεκτρονικό σύστημα προπληρωμής στα ανωτέρω λιμάνια, γεγονός που βάζει τάξη, ανταποδοτικότητα και εξασφαλίζει τη δίκαιη αντιμετώπιση των αλιευτικών και τουριστικών σκαφών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 118.493,16 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ η προμήθεια αναμένεται να εκτελεστεί με ανοιχτό μειοδοτικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε για το θέμα αυτό: «Ο δήμος μας αντιμετωπίζει άμεσα ζητήματα που χρόνια παραμένουν άλυτα, όπως η δημιουργία χερσαίας ζώνης, και προχωρεί σε βελτιώσεις που αφορούν στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών ελλιμενισμού των σκαφών στα δύο μεγάλα λιμάνια του, έτσι ώστε να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις τους και να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης