Προφυλακιστέος ένας από τους συλληφθέντες για την επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ

Προφυλακιστέος ένας από τους συλληφθέντες για την επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη επίθεση στον Νάσο Κωνσταντίνου στις 27 Απριλίου του 2017, στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις άνδρες, που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, οδηγήθηκαν την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ένας εξ αυτών κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Οι δύο άλλοι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.

Στους δύο άνδρες, που αφέθηκαν ελεύθεροι τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. δύο φορές τον μήνα αλλά και κάθε φορά που παίζει η ομάδα τους.

Στον ένα από τους δύο απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Το τέταρτο άτομο που συνελήφθη την Πέμπτη για την επίθεση θα οδηγηθεί σήμερα Σάββατο στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάσος Κωνσταντίνου διέσχιζε την οδό Αγίου Δημητρίου φορώντας διακριτικά της ομάδας του, μετά την αναμέτρηση του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, όταν και δέχθηκε επίθεση από αγνώστους .

Στην προσπάθειά του να αποφύγει την επίθεση, ο Νάσος πετάχτηκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο Ι.Χ και να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, 02:36