Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού Μανώλη Σκουλάκη που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι δήμοι Χανίων και Κισσάμου, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και το Επιμελητήριο Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο δήμος Χανίων ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλες οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του Δήμου, μέχρι και την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος.

Ακόμα αναβάλλονται τα προγραμματισμένα για το απόγευμα της Τρίτης, εγκαίνια των νέων παιδικών χαρών στην περιοχή Ακρωτηρίου.

Την ίδια ώρα, στην προσωπικότητα, το ήθος και την εργατικότητα του Μανώλη Σκουλάκη, αναφέρονται στις συλλυπητήριες επιστολές τους ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει η επιστολή του Σταύρου Αρναουτάκη:

«Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τη δημόσια ζωή ο Μανώλης Σκουλάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως Υπουργός αλλά και ως Δήμαρχος Χανίων εργάστηκε αποτελεσματικά για τα Χανιά αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, σημειώνει:

« Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με συνειδητή έγνοια για την κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Από τα χρόνια των σπουδών του, την δεκαετία του 1960, αποφάσισε να μετάσχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα εκείνης της ταραχώδους περιόδου. Μεταπολιτευτικά, με τη συμμετοχή του στη δημόσια ζωή, ως βουλευτής, υπουργός, και ως δήμαρχος Χανίων (από το 2010 έως το 2014), συνέβαλε στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπηρέτησε αρχές και αξίες που τον καταξίωσαν στην κοινωνία. Η συνέπεια και το ήθος του, θα αποτελούν πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και ακέραιου ανθρώπου. Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης