Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης για τα 200.000 ευρώ που κατηγορείται  ότι έκλεψε από την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο Μένιος Φουρθιώτης που εμφανίστηκε με μπαστούνι στο  Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για διακεκριμένη κλοπή. Αιτία, η μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία υποστηρίζει ότι της πήρε πριν από 12 χρόνια, μέσα από το χρηματοκιβώτιο, στο σπίτι της, τα χρήματα αυτά τα οποία προέρχονταν από την αμοιβή της για το περίφημο ροζ dvd.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίστηκε από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010, οπότε και διέκοψαν την επαγγελματική συνεργασία τους,  δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έμενε σπίτι της, κάτι εκείνη ισχυρίζεται, ενώ είπε πως ούτε κλειδιά του χρηματοκιβωτίου αλλά ούτε και τους κωδικούς είχε ποτέ ο ίδιος.

Οι δύο άλλοτε στενοί συνεργάτες βρέθηκαν όμως απέναντι ο ένας στον άλλον , όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε την Τζούλια Αλεξανδράτου σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον κατηγορούμενο.  Το μοντέλο επανέλαβε τις κατηγορίες σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη, υποστηρίζοντας πως διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, αφού  μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά. Εκεί μέσα, όπως είπε, είχε κρύψει  τις 200.000 ευρώ, χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd. 

 «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς  ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του» ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας στην πρότασή της για την απαλλαγή του  κατηγορούμενου παρουσιαστή. Τελικά, το δικαστήριο, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, απαλλάσσοντας το Μένιο Φουρθιώτη , λόγω αμφιβολιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης