Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε με επιστολή του στη Ροδιακή, κάτοικος του νησιού μας, το διαμέρισμα του οποίου άφησαν χωρίς ρεύμα κάποιοι από τους αρμόδιους της ΔΕΗ, όχι επειδή δεν είχε πληρώσει τον λογαριασμό αλλά εξαιτίας ασυνεννοησίας.

Το πρόβλημα ήταν ότι μέσα σε αυτό το διαμέρισμα διέμενε γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γεγονός που προκάλεσε εκ των πραγμάτων την έντονη αντίδραση των ενοίκων, οι οποίοι μάλιστα είχαν μετακομίσει πρόσφατα εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καταγγελία έκανε στη «Ροδιακή» ο σύζυγος (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) σημειώνοντας ότι άφησαν το διαμέρισμά τους εντελώς απροειδοποίητα χωρίς ρεύμα:

«Σήμερα (αναφέρεται στην ημερομηνία που έγινε η διακοπή) κατά τις 12.45, εντελώς απροειδοποίητα μας έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι.

Η σύζυγός μου είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Νόμιζε αρχικά ότι ήταν μια απλή διακοπή του ρεύματος, το ίδιο και εγώ όταν επέστρεψα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, όταν βράδιασε διαπιστώσαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι ακόμα δεν είχαμε ρεύμα, ενώ είχε η υπόλοιπη πολυκατοικία.

Πήγαμε στο ρολόι να δούμε τι συμβαίνει κι εκεί διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα ειδικό χαρτί που έγραφε (ρεύμα κομμένο λόγω διαγραφής)!

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα μετακομίσαμε στο σπίτι αυτό και όπως θα έκανε και ο καθένας από εμάς, κάναμε αίτηση μεταφοράς στο όνομά μας και περιμέναμε τον Λογαριασμό να πληρώσουμε ο οποίος φυσικά δεν έφθασε ποτέ στα χέρια μας.

Επικοινωνήσαμε αμέσως με όσα τηλέφωνα της ΔΕΗ είχαμε ή ψάξαμε να βρούμε αλλά κανένας δεν απαντούσε ή δεν μπορούσε να μας εξυπηρετήσει.

Επικοινωνήσαμε με το τηλέφωνο 2241027330 για βλάβες και ο υπάλληλος μας είπε ότι δεν ήταν ο ίδιος αρμόδιος και ότι ανήκουν σε άλλη υπηρεσία.

Αυτή είναι δυστυχώς η εικόνα της ΔΕΗ στη χώρα μας. Αίσχος και ντροπή σε αυτό που συνέβη και να χαιρόμαστε τέτοια υπευθυνότητα».

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης