Αγωνιώδη έκκληση απευθύνουν, μέσω του zougla.gr, αφού οι αρμόδιες αρχές παρουσιάζονται ανίκανες να επέμβουν, οι γείτονες μιας ηλικιωμένης γυναίκας η οποία όπως μας περιγράφουν, βρίσκεται μόνη και σε άθλια κατάσταση στο κρεβάτι της σε διαμέρισμα του Παγκρατίου. 

Όπως μας λένε οι γείτονες, εδώ και 5 μέρες έχουν καλέσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία τις πρώτες φορές κατέγραψε το περιστατικό αλλά δεν επενέβη καθώς «απαιτείται εισαγγελική παρέμβαση», η οποία λόγω… 15αυγουστου «θα αργήσει»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η γυναίκα θα έχει πεθάνει μέχρι να έρθει η εισαγγελική παρέμβαση», μας λένε οι γείτονες της ηλικιωμένης, τρομοκρατημένοι. Επίσης, όταν κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η γυναίκα δεν παρελήφθη, διότι η ίδια αρνούταν την οποιαδήποτε βοήθεια και ζήτησε να την αφήσουν ήσυχη. Το ΕΚΑΒ τότε αποχώρησε, καθώς όπως είπαν οι διασώστες στους γείτονες, δεν μπορούν να την πάρουν χωρίς τη θέλησή της!

Οι γείτονες κατέφυγαν στο zougla.gr και εμείς δημοσιεύουμε το θέμα και το κοινοποιούμε στις Αρχές, πριν να είναι αργά και να… ψάχνουμε τους υπεύθυνους για ένα ενδεχόμενο τραγικό περιστατικό αδιαφορίας…

Η κατοικία βρίσκεται στην οδό Αιθαλίδου 12, στο Παγκράτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης