Ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για την κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών από τον σεισμό στην Κω

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 13:14
Ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ για την κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών από τον σεισμό στην Κω
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι τέσσερις πολυτραυματίες από τον σεισμό στο νησί της Κω. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι δύο αλλοδαποί τραυματίες νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι δύο Έλληνες (άνδρας και γυναίκα) σε κλινικές του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

Ο άνδρας, 21 ετών, σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Ο άνδρας, 23 ετών, νορβηγικής υπηκοότητας, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάσταση είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Ο άνδρας, 37 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

Η γυναίκα, 28 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017, 13:17