Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, έπειτα από την επίθεσή του προς τους αστυνομικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν εκείνον και την υπόλοιπη παρέα του να επιβιβαστούν στο βαν και να διευκολύνουν την κυκλοφορία στη Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αντέδρασε και χτύπησε στα χέρια έναν από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, έφυγε τρέχοντας στα στενάκια της Μυκόνου αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Έπειτα επιχείρησε να δωροδοκήσει την αστυνοία για να λήξει το θέμα. Ωστόσο, ο ίδιος και η σύζυγός του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Σύρου ενώ τα μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί τόσο κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους, όσο και κατά την άφιξή τους στο Αστυνομικό Τμήμα ήταν δρακόντεια. Τον Χάρι Μαγκουάιρ συνόδευαν οι δικηγόροι του, Έλενα Καρύγιαννη και ο Κωνσταντίνος Δαρίβας.

Οι … περιπέτειες του Χάρι Μαγκουάιρ αποτελούν πρώτη είδηση στον βρετανικό Τύπο.

Η Daily Mirror αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο αστέρας της Μάντσεστερ πέρασε δεύτερη ημέρα στο κρατητήριο μετά τον μεθυσμένο καυγά του στις διακοπές του στην Ελλάδα».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πίσω στα κάγκελα» γράφει η Daily Star

Πιο διακριτική θέση κρατεί η εφημρίδα The Guardian καθώς αναφέρει απλώς τη σύλληψή του.

 

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτήσει το «mykonosvoice»:

 

Δείτε το βίντεο κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα από το syrostoday.gr:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης