Πολλές είναι οι καταστροφές που άφησε… πίσω της η χθεσινή έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως η έκρηξη προκάλεσε αρκετές ζημιές σε επιχείρηση εστίασης, σε παρακείμενα οχήματα αλλά ακόμα και σε σπίτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε σταθμευμένο όχημα κοντά στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

«Καθόμασταν και τρώγαμε στην ταβέρνα όταν ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και τραντάχτηκαν οι τοίχοι και τα τζάμια», ανέφερε μία αναγνώστρια στο cretapost ενώ την ίδια ώρα μαρτυρίες αναφέρουν πως ο θόρυβος έφτασε μέχρι και την παραλιακή του Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του cretapost εκτός από το όχημα που υπέστη ζημιές προκλήθηκαν προβλήματα σε σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, έσπασαν τζάμια στην οικία που ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ ενώ σε κουζίνα επιχείρησης εστίασης προκλήθηκαν αρκετές καταστροφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν πρόκειται για τοποθέτηση κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως επειδή το όχημα ήταν με υγραέριο σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Πηγή: cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης