Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην δημάρχου Μεγίστης Παύλου Πανηγύρη, ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Η υπόθεση, η οποία αφορά δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Πανηγύρης για «φέσια» που είχε αφήσει σε επίσκεψή του στο νησί ο κ. Καμμένος, επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη λόγω παρέλευσης του ωραρίου για τις 3 Μαρτίου 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως η ίδια δίκη είχε αναβληθεί και τον Οκτώβριο του προκειμένου να κλητευθούν και να παραβρεθούν στη δίκη οι μάρτυρες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Έτσι χθες ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο νησί για να καταθέσει για την υπόθεση, όμως τελικά δεν εκδικάστηκε και έτσι το απόγευμα επέστρεψε στην Αθήνα.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2009 όταν ο κ. Καμμένος ως υφυπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του κ. Πανηγύρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Εφ. Ροδιακή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης