Απάντηση Διώτη για την ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστολή

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017, 17:35
Απάντηση Διώτη για την ποινή κάθειρξης 10 ετών με αναστολή
Aνακοίνωση σχετικά με την ποινή κάθειρξης 10 ετών που του επιβλήθηκε από τη Δικαιοσύνη για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ έστειλε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Η ανακοίνωσή του:

«Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα. Όχι για εμένα, γιατί είμαι αθώος και οπωσδήποτε αυτό θα αποδειχθεί και θα δικαιωθώ. Για τη Δικαιοσύνη είναι μαύρη η μέρα.Αισθάνομαι ντροπή και οργή για την εκδοθείσα απόφαση, που μόνο προϊόν της αποδεικτικής διαδικασίας δεν είναι. Δεν υπήρξε ούτε μία μαρτυρία, ούτε ένα έγγραφο που να πιθανολογούσε έστω την ύπαρξη ενδείξεων ενοχής. Και όμως αυτό το δικαστήριο διαπίστωσε τη βεβαιότητα τέλεσης του αδικήματος της απιστίας, παρά την εισαγγελική αθωωτική πρόταση, παρά την αποδεικτική διαδικασία, κλείνοντας τα μάτια και τα αυτιά στην αλήθεια και τη νόμιμη διαδικασία.
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί απροκάλυπτη καταπάτηση κάθε έννοιας νομιμότητας και κράτους δικαίου. Δεν μετανιώνω που ανάλωσα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και έδωσα την ψυχή μου, για την απονομή της Δικαιοσύνης.Ας τα βρουν με τη συνείδησή τους, αυτοί που εξέδωσαν την απόφαση αυτή.»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017, 17:35