Μια εβδομάδα μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του αντιδημάρχου Ηρακλείου Πέτρου Ινιωτάκη κι ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας εξακολουθούν να κινούνται στα τυφλά, ένας ακόμη αντιδήμαρχος φέρεται να έγινες στόχος αγνώστων οι οποίοι απείλησαν τη ζωή του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα οι άγνωστοι προειδοποίησαν τον αντιδήμαρχο ότι αν δεν προσέξει θα έχει την ίδια τύχη με τον κ. Ινιωτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιους δικούς του ανθρώπους που μετ΄ επιτάσεως του ζητούσαν να τους συναντήσει. Στο ραντεβού που ακολούθησε τού μετέφεραν τα εξής: «Πρόσεχε γιατί μου είπαν κάποιοι να σου πούμε πως θα έχεις την τύχη του Ινιωτάκη, αν δεν αλλάξεις μυαλά».

Μάλιστα τού ζήτησαν να προσέχει πού πηγαίνει και τι ώρες κυκλοφορεί και αν μπορεί καλό θα ήταν να τροποποιήσει τα δρομολόγια που κάνει και τις σταθερές διαδρομές που ακολουθεί για να πηγαίνει στο γραφείο ή στο σπίτι του.

Ο αντιδήμαρχος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό φέρεται να ανέφερε στο cretalive.gr: « Ό,τι κι αν κάνουν, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν να μας εκφοβίσουν, να ξέρουν καλά πως δεν…μασάμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:
Ο «ψηλός» που αναζητεί η αστυνομία για τη φονική επίθεση εις βάρος αντιδημάρχου του Ηρακλείου

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε

* H φωτογραφία έχει ληφθεί τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του κ. Ινιωτάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης