Στον εισαγγελέα Βόλου προσέφυγε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Τ.Μπατζιάκας, ζητώντας την προστασία του για απειλές που δέχεται κατά της ζωής του.

Ο ίδιος ανέφερε ότι όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις του για δικαστική προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την οποία θα ζητά την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, άγνωστοι τον απείλησαν τηλεφωνικά ότι θα τον σκοτώσουν αν το τολμήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό ο κ. Μπατζιάκας υπέβαλε χθες μήνυση κατά αγνώστων.

Σήμερα Πέμπτη ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος, της ΕΠΣ Θεσσαλίας αναμένεται να προσφύγει στο ειρηνοδικείο ζητώντας την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω της εμπλοκής μελών της στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Χθες ο ίδιος υποστήριξε:

«Άμεσα ο αθλητικός εισαγγελέας έπρεπε να έχει στείλει την υπόθεση στα πειθαρχικά όργανα. Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υπάρχει στο ποδόσφαιρο; Έπρεπε να έχει σηκωθεί να φύγει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ερωτήματα προκαλεί η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκα, ως μάρτυρα υπεράσπισης του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Ι. Παπακωνσταντίνου κατά την προχθεσινή απολογία του στον ανακριτή. Ο κ. Παλάσκας είναι μάρτυρας στην υπόθεση καταγγέλλοντας συμπεριφορές της ηγεσίας της ΕΠΟ εναντίον του, επειδή στις εκλογές του 2012 στήριξε την αντίπαλη παράταξη.

Πηγή: thessalianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης