Επέστρεψε τελικά έπειτα από 4,5 μήνες αναγκαστικής… παραμονής σε μια παραθαλάσσια βίλα της Τζαμάικα η οικογένεια του Ζακυνθινού Λάκη Μπουά…

Το zougla.gr είχε αναδείξει αυτή την απίθανη ιστορία με συνέντευξη του Λάκη Μπουά, ο οποίος μας περιέγραψε το… «δράμα» του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητήσαμε από τον Λάκη Μπουά να μας περιγράψει τα συναισθήματα της επιστροφής στη Ζάκυνθο και μας απάντησε τα εξής: 

«Από τον παράδεισο στον παράδεισο! Μετά από 4 1/2 μήνες, 2 ηπείρους, 4 χώρες, 4 πτήσεις, 5 ώρες στο πούλμαν και 11 στο καράβι, επιστρέψαμε στη Ζάκυνθο. Μύριες αναμνήσεις και εξωτικές συνταγές που μοιραζόμαστε ήδη στη σελίδα μας Taste Buddies, που δημιουργήθηκε στην Τζαμάικα, με τα πρώτα live βίντεο να γίνονται εκεί με Τζαμαικανούς σεφ, μέχρι και με τον κηπουρό, που μας έφτιαξε ένα παραδοσιακό γλυκό με φρέσκια καρύδα τυλιγμένη σε φύλλα μπανάνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Τολμώ να πω ότι τώρα φτιάχνουμε το καλύτερο κοντοσούβλι και κοτόπουλο στα κάρβουνα! Μια απίστευτη εμπειρία ήταν τα 4 μερόνυχτα που περάσαμε στους λόφους, μέσα στη ζούγκλα και δίπλα σε ποτάμι με καταρράκτες με μια παρέα Rastafarians. Πίναμε νερό από το ποτάμι και γάλα καρύδας και τρώγαμε ωμά φρούτα και λαχανικά, ε… και καπνίσαμε και λίγο Ganja τραγουδώντας τα βράδια Bob Marley, Peter Tosh και Beres Hammond.

»Back to reality που λένε, μια απίστευτη ιστορία που θα θυμόμαστε για πάντα!».

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης