Αποφασισμένοι να μείνουν στα μπλόκα μέχρι και… το Πάσχα εμφανίστηκαν οι αγρότες της Άρτας, που το πρωί της Πέμπτης πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με 45 τρακτέρ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Επιπλέον, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι απέκλεισαν την Εθνική Οδό, στο ύψος της γέφυρας Άρτας, λίγο πριν την είσοδο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως διαμηνύουν, οι αποκλεισμοί θα είναι καθημερινοί, τόσο τις πρωινές ώρες, όσο και της απογευματινές, τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή, οπότε θα συνεδριάσουν οι Συντονιστικές Επιτροπές, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε εξάωρα μπλόκα.

«Καθημερινά κατεβαίνουν στον αγώνα ολοένα και περισσότεροι αγρότες και  το μήνυμα που στέλνουμε στην κυβέρνηση είναι πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε και δεν έχουμε σκοπό να  κάνουμε διάλογο με τον Πρωθυπουργό, αν πρώτα δεν αποσύρει το ασφαλιστικό, που θα αποτελέσει και την “ταφόπλακα” για τον πρωτογενή τομέα», δήλωσε ο κ. Κώστας Τσόγκας.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τις ζωές μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας», σημείωσαν μεταξύ άλλων άλλων εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το epirus-tv-news.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης