Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα έπειτα από ληστεία στην περιοχή των Πετραλώνων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Eιδικότερα, τρεις ληστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Τρώων περίπου στις 7.30, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και αμέσως υπάλληλος του καταστήματος πάτησε το κουμπί του συναγερμού. Η αστυνομία κατέφθασε την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν εντός του σούπερ μάρκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας εξ αυτών κατέφυγε στην ταράτσα του καταστήματος από όπου και πήδηξε και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κράτησαν για λίγη ώρα ομήρους.

Ο συλληφθείς μετά την πτώση του στο έδαφος τραυματίστηκε στο πόδι. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Τον πρόδωσε η ακτινογραφία

Ένα τέταρτο μετά τη σύλληψη του πρώτου δράστη, ένα τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ άλλαξε τα δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άνδρας τηλεφώνησε στο 166 και ζήτησε βοήθεια, λέγοντας ότι έχει πέσει με τη μηχανή του και έχει σπάσει το πόδι του. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε από την περιοχή της Καλλιθέας τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Εκεί οι γιατροί ζήτησαν να γίνει ακτινογραφία και αμέσως διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έχει χτυπηθεί από σφαίρα. Ο άνδρας νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενος καθώς, όπως προέκυψε, συμμετείχε στη ληστεία.

Το σημείο όπου συνελήφθη ο δράστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης