Το δακτυλικό αποτύπωμα του Νίκου Μαζιώτη, φερόμενου ως αρχηγού του «Επαναστατικού Αγώνα», ταυτοποιήθηκε με αποτύπωμα που εντοπίστηκε σε μία από τις γιάφκες της οργάνωσης, σε αυτή της οδού Μηδείας 7, στην Κυψέλη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία.

Αυτό προέκυψε, μεταξύ άλλων, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, τρία δείγματα γενετικού υλικού, που βρέθηκαν σε κρησφύγετα της οργάνωσης, ταυτοποιούνται με γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμεναν ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα, στην οδό Ανθέων 3 στα Καλύβια. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν πρόκειται για DNA κάποιων εκ των έξι συλληφθέντων για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» ή για νέα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ως ύποπτα.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε αναμένεται ο εισαγγελέας να εκδώσει ειδική διάταξη, προκειμένου να οι Αρχές λάβουν δείγματα γενετικού υλικού από τους έξι κατηγορούμενους.

Όπως προέκυψε από τις αναλύσεις στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενετικό υλικό, που βρέθηκε σε αντικείμενα του σπιτιού, όπου διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης, στην οδό Ανθέων 3 στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενα της γιάφκας της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη.

Γενετικό υλικό, που εντοπίστηκε σε αντικείμενα του ίδιου σπιτιού στα Καλύβια, ταυτίζεται με αντίστοιχο, που βρέθηκε σε αντικείμενα της γιάφκας της οδού Μηδείας 7 στην Κυψέλη.

Γενετικό υλικό, που εντοπίστηκε σε αντικείμενα του κρησφύγετου της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, ταυτίζεται με αντίστοιχο που βρέθηκε σε αντικείμενο στο αυτοκίνητο ενός εκ των κατηγορουμένων στην οδό Ανακούς 70 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψαν στην καθημερινότητα οι κάτοικοι της οδού Αιγίνης, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Απριλίου 2010, 22:25.

«Καθαρά» τα τρία πιστόλια της γιάφκας, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010, 00:24.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης